Over mij

Voelt de drive om elke lerende een omgeving te bieden die inspireert en aanzet tot leren. Valt op door haar flinke bos haar. Kan geen dag zonder koffie. Is een pro in out of the box denken. Zoekt altijd naar passende oplossingen. Wordt intens gelukkig van een boswandeling met haar gezin. Begrijpt het onderwijs dankzij 12 jaar ervaring als docent en projectleider. Is enthousiast, perfectionistisch, resultaatgericht en zo dyslectisch als een deur. Voelt zich on top of the world als haar plan op zijn plek valt. Past nog net geen U-opstelling met haar eigen keukentafel toe. Zat als kind altijd achterstevoren op haar stoel of tuurde naar buiten. Eet het liefst Indisch of Italiaans. Liet zich niet klein krijgen na een zware basisschooltijd met een flink pestverleden. Geeft belachelijk veel geld uit aan kleding en keukenspullen. Wilde vroeger als kok bij de marine werken. Droomt ervan om ooit nog eens een magische reis te maken door Lapland. Laat scholen inzien dat je met kleine stappen al veel kunt bereiken. 

Activiteiten

Van spreker op congressen tot het verzorgen van workshops op studiedagen, waarbij inspireren en bewustwording centraal staat. Daarnaast mag ik jaarlijks sessies op verzorgen op het congres de Dynamische Schooldag.

Ik help scholen en individuele leerkrachten/docenten voor de dagelijkse inrichting. Niet alleen met het kaartspel het lokaal als instrument maar ik kom ook helpen met de inrichting voor de dag van morgen. En is er budget dan ondersteun ik jullie verandering naar een passende leeromgeving. Advies is meer dan alleen het kiezen van mooie meubels. Het is veel meer dan dat. Ik neem jullie mee naar de waarom vraag, de visie en de waarden van een veranderende leeromgeving. Daarna gaan we pas naar het hoe. Als we samen een helder beeld hebben gaan we naar de wat, het ontwerpadvies. Stap voor stap passend bij jullie organisatie. Tijdens de begeleiding blijven we elkaar inspireren en houden de waarom vraag scherp.