Diensten

Training & advies

Actief en betrokken leren in een fysieke leeromgeving. Elke leeromgeving zou niet alleen activerend moet zijn maar ook prettig aan moeten voelen. Veel organisaties zijn opzoek naar mogelijkheden, alleen weten vaak niet hoe ze tot de beste (her)inrichting moeten komen.

Daarnaast is er bij onderwijsteams niet de kennis in huis hoe ze invloed hebben op de leeromgeving.Vaak weet men niet of onvoldoende welke type meubels allemaal inzetbaar zijn in lokalen en of op leerplekken.

Training

Small-Gispen-education-project-interior-view-of-Houtkamp-college-in-Doetinchem-00A8488

Wil je af van die saaie busopstelling? Wil je weten wat de plaatsing van je meubilair kan doen met het leren van leerlingen?

Advies

Dagmar Fleuren Fotografie 1080p22

Benieuwd naar met welke andere elementen je jouw leeromgeving kan verrijken? Samen kijken we wat jij of je team nodig hebben. Van een workshop om direct aan de slag te gaan of een traject om de leeromgeving in zijn geheel aan te pakken.

Tools

FF93DC19-5667-4DC7-8087-79D7B05845C7_1_201_a

Praktisch en direct aan de slag met de les van morgen?

Elke organisatie is anders, heeft andere visies en andere doelen. Dat betekent dat er per organisatie en of school de ideale inrichting anders is. Het is dus van belang dat er gekeken wordt wat jou organisatie nodig heeft.
De basis kan gelijk zijn door de kern het verzorgen van onderwijs en of trainingen is.

Een aantal activiteiten komen dus altijd terug zoals; samen komen, samenwerken, lessen volgen, zelfstandig werken en uitvoeren. Afhankelijk van de onderwijsvisie vraagt dit om een andere inrichting.

‘Het inrichten van het lokaal beïnvloedt de mate van interactie en betrokkenheid’

Lotte van Egmond